Regenboogbrug

 

 Er is een plaats in de hemel die Regenboogbrug heet. Als een dier,dat een hele sterke binding heeft met iemand hier overlijd, gaat dit als huisdier naar Regenboogbrug. Daar zijn graslanden en heuvels voor al onze speciale vrienden, zodat ze kunnen rennen en samen spelen. Er is genoeg eten, water en zonneschijn en onze vrienden zijn er warm en comfortabel.

Alle zieke en oude dieren worden hersteld in gezondheid en kracht, die verwond of verminkt waren worden weer ongeschonden en sterk, precies zoals wij ze herinneren in onze dromen. De dieren zijn gelukkig en tevreden.
Maar EEN ding:

Ze missen allemaal een speciaal iemand die achtergelaten is....

Ze rennen en spelen samen, maar er komt een dag waarin er een plotseling stopt en in de verte kijkt. Zijn heldere ogen staan strak ,oortjes gespitst, neus in de wind, zijn verlangende lichaam begint te trillen en opeens breekt hij uit de groep, vliegt over het gras, sneller en sneller. Je bent gezien en wanneer jij en je speciale vriend elkaar eindelijk treffen, houden jullie elkaar stevig vast in dit vreugdevolle weerzien, om nooit meer apart te zijn. De vrolijke kussen regenen op je gezicht; je handen aaien de liefdevolle kop en je kijkt in die liefdevolle ogen, zolang weg uit je leven, maar altijd aanwezig in je hart.

Dan kruist je Regenboogbrug!!!